Εκδηλώσεις

 

Ο εορτασμός της Επετείου της Επανάστασης στην Ηραία - 2015


Πατήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμό για να δείτε τις φωτογραφίες του εορτασμού της Επετείου της Επανάστασης στην Ηραία - 2015Ακολουθούν παλαιότερες αναρτήσεις.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του συλλόγου μας στο χωριό μας την Κυριακή 6/3/2011. Η προσέλευση των Παλουμπαίων ήταν μεγάλη παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Η αίθουσα του σχολείου γέμισε από συγχωριανούς  μας, φίλους και συντοπίτες.
Λόγω των Απόκρεων ακολούθησε γλέντι με καλό φαγητό και εκλεκτό κρασί. Μασκαράδες αναβίωσαν πολλά παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα με πολύ κέφι μέχρι τις πρωινές  ώρες . Ιδιαίτερη  νότα έδωσαν πολλά μικρά παιδάκια που και αυτά μασκαρεμένα συμμετείχαν ενεργά στη χαρά και στο γλέντι.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

Αδελφότητα Απανταχού Παλουμπαίων

Συμμετέχω στην προσπάθεια!

Αγαπητέ πατριώτη,

Αν επιθυμείς να συμμετέχεις στην προσπάθεια για τον εμπλουτισμό του ιστοχώρου μας με νέο υλικό (Διηγήσεις, Ιστορίες, Ποιήματα ή Άρθρα διαφόρων θεμάτων), μπορείς να στείλεις email με το αντίστοιχο υλικό στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα βρεις στον χώρο επικοινωνίας της ιστοσελίδα μας.

Το υλικό θα αναρτάται στον αντίστοιχο χώρο του ιστοχώρου μας.

Με εκτίμηση,

Η Αδελφότητα των Απανταχού Παλουμπαίων